elegis en Foguenne & Associés bundelen hun krachten onder de vlag van elegis

elegis en Foguenne & Associés bundelen hun krachten onder de vlag van elegis

Het advocatenkantoor Foguenne & Associés, dat bijna 30 jaar geleden werd opgericht door Luc Foguenne, heeft snel een reputatie en bijzondere expertise opgebouwd in fiscaal, vennootschaps- en ondernemingsrecht. Het adviseert zijn cliënten, staat hen bij in geschillen en ondersteunt ondernemingen bij hun oprichting, herstructurering, overdracht, evenals in het kader van interne en externe relaties.

elegis staat bekend om zijn juridische diensten in de volgende domeinen: arbeidsrecht en ambtenarenrecht, bouwrecht en recht inzake overheidsopdrachten, verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht, stedenbouw- en milieurecht, administratief recht en sportrecht.

De ervaring heeft geleerd dat de vakgebieden van onze kantoren elkaar aanvullen en dat onze regelmatige samenwerking voortkomt uit dezelfde wil om onze cliënten een kwaliteitsvolle dienstverlening te bieden die is afgestemd op, en die beantwoordt aan hun behoeften.

Omdat we ervan overtuigd zijn dat een duurzame integratie synergieën zal opleveren die onze cliënten ten goede zullen komen, kondigen we met trots aan dat we onze krachten bundelen onder de naam elegis.

Ons partnerschap heeft geen invloed op de locatie van onze kantoren, de continuïteit van het beheer van uw dossiers of de samenstelling van onze respectieve teams, die vanaf nu over meer interne vaardigheden en middelen zullen beschikken. 

We kijken ernaar uit om met u samen te werken en u te verwelkomen in onze kantoren in Luik, Eupen, Brussel, Antwerpen en Verviers.

Als u vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

De advocaten van elegis en Foguenne & Associés